Lär dig tova med Ulla

Tovning är ett gammalt hantverk. Det är ett fantastiskt material som man kan skapa det mesta i. Tofflor, värmedynor, tavlor , väskor ja fantasin är det enda som sätter gränserna. Tovning är något man lätt kan arbeta med hemma också, Ulla lär dig grunderna så du kommer igång med ulltovning och eget skapande i vår skaparstudio i skogså.

Ulla

Ulla Larsson Eriksson. Är konstpedagog sedan 1991 och hon skapar lite av varje inom det konstnärliga och är lite av en allkonstnär. Hon arbetar med allt från akvarell, sidenmålning, ull, maskinstickning, batik, mosaik och glas. Ulla tycker det är fängslande att med handens hjälp kunna forma ett så hårt material genom att skära och slipa och sedan lägga ihop glasbitar för att kunna göra smycken: Ullas favorit motiv är änglar och figurer i enkla former. Ulla tycker att det hela tiden dyker det upp nya tankar och ideér på vad man kan göra med glas.

 

Ulla har kurser i sidenmålning, tovning, glasfusing, exprementiell lapptäcksteknik, sy din egen väska med återvinningsmaterial, trådslöjd mm

Luffarslöjd

Luffarslöjd 2 dagar

Luffarslöjd är en gammal konstform, här får du lära dig grunderna för att kunna skapa din egen luffarslöjd. Du får inspiration och tips av vår duktiga ledare Ulla Larsson Eriksson.

 

Ulla Larsson Eriksson är konstpedagog sedan 1991. Hon skapar lite av varje inom det konstnärliga. Är lite av en allkonstnär och arbetar med allt från akvarell, sidenmåleri, ull, maskinstickning, batik, mosaik och har sedan ett år tillbaka

 

Kurspris: 800:-

 

 

Tova med ull

Lär dig tova med ull 2 dagar

 

Lär dig tova med ull. Vi jobbar experimentellt med skumgummi och ståltråd för att skapa den form du vill ha.

 

Material finns att köpa på plats av ledaren, men ta gärna med dig ull om du har!

 

Ulla Larsson Eriksson är konstpedagog sedan 1991. Hon skapar lite av varje inom det konstnärliga. Är lite av en allkonstnär och arbetar med allt från akvarell, sidenmåleri, ull, maskinstickning, batik, mosaik och har sedan ett år tillbaka lärt sig olika tekniker med glas i ateljén i Skogså.

 

Kurspris: 800:-

 

Varmt välkomna med era anmälningar!

 

 

Skaparafton

Du får fritt skapa eget silversmycke / eller jobba med glas / keramik / ull / trådslöjd mm. Vi träffas en dag i månaden i vår studio. (FD Skogså skola) Materialkostnad - (Valfritt) du köper själv det material du vill ha. Beror lite på vad du vill skapa. Vi håller ej kurs men finns där för handledning och hjälp. Vi träffas första tisdagen varje månad med start kl 17.00 Deltagar avg/ per ggr 300 kr inkl verktyg och ungsbränning.

 

 

Kunskapen är begränsad, men fantasin omger hela världen. ~ Albert Einstein

Pmcstudio.se © Copyright - Kurser, matrial, design, foton etc på denna site är copyright skyddade.