Kreativt skapande är balsam för själen

 

Hitta till oss

Vi finns i Skogså 12 km utanför Boden.

 

Studion finns i Skogså fd skola numera Aktivitetcenter. (klicka här på länken för vägbeskrivning)

Vision

Studion är först och främst för egen tid och skapande. Men vi håller även kurser i de olika material vi arbetar med. Kurserna läggs upp utifrån de förfrågningar vi får. Så är det något du skulle vilja lära dig och gå kurs i hos oss så ta gärna kontakt med oss så grejar vi det. Vi tar emot enskilda och grupper. Det finns möjlighet till översovning i sovstuga. Bastu och dusch finns i byggnaden. Kök finns i studion.

 

Välutrustad

Studion är välutrustad med handverktyg, flera ugnar och brännare för silver, glas och keramik. Man behöver inte trängas hos oss ;) Även symaskin, overlock, stickmaskin mm för mjuka material. Samt finns det möjligheter för att kunna måla mm så vad brukar vi säga, det är en mycket alround studio för kreativt skapande, det är bara materialen som växlar.

Utvecklas

Studion står som aldrig stilla utan vi utvecklar den hela tiden med nya verktyg och maskiner, allt eftersom ekonomin tillåter. Jag (René) lägger mina pengar på nya verktyg som jag får in då jag håller kurser så att studion kan utvecklas för de behov som finns. Just nu har vi just fått hem lödbrännaren till silversmidet :). Så med andra ord det växer som det ska i lagom takt.

Kunskapen är begränsad, men fantasin omger hela världen. ~ Albert Einstein

Pmcstudio.se © Copyright - Kurser, matrial, design, foton etc på denna site är copyright skyddade.